Harjoiteltiin eilen irtoamista kaarella olevilla esteillä. Ilokseni eilinen vapaapäivä sisältäen kunon yöunet ja tunnin päikkärit palautti meidän tiimin normaali tasolle. Nyt toimittiin kokko sillä osaamisella mikä meillä on eikä rämmitty ja räpiköity miten kuten. Molemmilla harjoitusradoilla oli pussi ja kyllä tuo pikku jätkä sieltä vaan tulee, vähän ravistellen mutta kuitenkin pysyy liikeellä koko ajan

Treenien jälkeen jäätiin tekemään vielä vinokepit ja nyt keskityttiin siihen, että Poju irtoaa kepeilläkin. Ensimmäinen tehtiin niin, että juostiin kilpaa keppien loppuun, loput Poju juoksi edellä tai yksin. Sivusuunnassakin päästiin jo etenemään eli haettiin vähän keppikulmaa.

Olkanivelen lämpenemistä tunnustelin muutamaan oteeseen. Vähäistä lämpöeroa oli vasemman ja oikean puolen välillä, mutta ei mitään niin pahaa kuin puoli vuotta sitten. Nivelsiteet on siis paranemaan päin ja toisen radan hypyt vedettiin jo 20 sentistä. Kunnon lämmittelyt, BoT - loimi kentällä ja jäähdyttelyt näyttäisi toimivan.