Eilisissä treeneissä aloitettiin:

  • pojille hyppytekniikka
  • pojille keppien itsenäinen tekniikka
  • tytölle ihan vaan lajiin tutustumista

Clintan ja Poju siis aloittivat hyppytekniikan perussarjalla. Samalla saavat perehtyä irtoamiseen. Tuon tosin Poju omaksui hetkessä, "irtosi" nimittäin omin päin puomille ohjaajan olessa toisella puolella kenttää. Vähän se siinä puolivälissä näytti miettivän, että mitäs nyt, mutta kannustin sitä kovasti ja suoritti esteen loppuun oikein mallikelpoisesti. Hiukka pelkäsin, että se keksii hypätä keskeltä alas kun huomaa olevansa yksin mutta syksyn harjoittelu maksoi nyt palkkansa

Keppien opettelussa mentiin sitten mielenkiintoisesti, eli tehtiin neljällä kepillä Pirjon opettamalla tekniikalla. Pojun päässä olevat rattaat saattoin nähdä ja kuulla. Eipä tule sitä ongelmaa, että jätkä kyllästyy kun homma on muka helppoa ja hanskassa.

Meillä oli mukana vieraileva tähti. Nella aloitti agility opintonsa eilen irtoamis harjoituksella, putkella ja neljällä kepillä. Tästä jatketaan ensi kuussa ja lumien lähdettyä sitten pikkuhiljaa lisätään treenien määrää. Neiti on vasta 7 kk, joten mitään kiirettä ei vielä ole. (Ja näyttäisi hyvin lähtevän "tädin" mukaan, jos tuolla linjalla jatkaa niin lainakoira anomusta väsätään  )