Vuosi on vaihtunut rauhallisesti. Perinteiseen tapaan lähdettiin perjantaina iltapäivästä evakkomatkalle. Sinttu pelkää pauketta joten koetamme olla pahimman yön pois kaupungista. Maalla kuului vain vaimeaa poksetta eikä yksikään koirista pelännyt. Hurraa tälle uudelle raketti lainsäädännölle!!!

Taaksepäin ei juuri katseltu vuoden vaihtuessa. Ainoastaa muuttunutta Sinttu mummelia on ihmetelty ja muisteltu millainen se oli viitisen vuotta sitten minulle tullessaan. Silloin ei olisi tällaista kuvaa saanut...

Mummeli on tullessaan niin vihainen ruuasta että oksat pois. Se hyökkäsi toisten koirien kimppuun jopa vesikupin takia ja vahtiessaan millin kokoista ruuan murua se saattoi hyökätä unissaan liikahtavan koiran kimppuun. Sen kanssa piti olla koko ajan valppaana, silmät selässäkin ja tarkastaa kaikki kolot ja raot ettei missään ole edes ruuan hajua jota voisi vahtia. Aika pitkälle on päästy niistä ajoista  Mummeli täyttää 26. päivä 11 vuotta. Toivotaan, että näitä rauhallisia vuosia on vielä monta jäljellä.

Ja sitten "pentujen" puuhiin... Reetta ja Poju kävivät katsastamassa metsän tarjontaa kun sää oli mukavan lauha. Löydettiin oikein makoisa pupun papana apaja ja tulomatkalla löytyi ilveksen tappaman jäniksen jäänteet.