Taas on pari viikkoa huilattu treeneistä. Viime viikolla satoi siihen malliin lunta, että talvirenkaisiin siirtyminen vaikutti tärkeämmältä kuin agility. Harmi ettei lumi vielä pysynyt maassa vaan suli heti renkaanvaihdon jälkeen pois.

Treenin peruminen tulikin sitten sattumalta hyvään saumaan, sillä Pojulta oli taas lähtenyt yhdestä varpaasta nahka. Edellisen kerran sama tapahtui syyskuun alussa, silloin oikeaan etuseen. Nyt siis vuorossa vasemman etusen yhden varpaan sivu. Edellinen oli peilikuva tästä, eli sama varvas ja sama kohta mutta toisessa jalassa. Nahka on irti aivan kuin tuossa alla olisi ollut rakko tai vastaava. Irtonaisen osan voi leikata siististi pois ja alla on ohut iho. Verta ei ole tullut tai mitään viiltoa nähtävissä.

Tässä käpälä viikon paranemisen jälkeen... Saa nähdä kestääkö tuo jo ensi viikolla keinonurmea vai pisteleekö herkempää aluetta liikaa.

Ei sattuisi kukaan tietämään mistä moinen johtuu??? Valistunut arvauskin kelpaisi tässä vaiheessa salapoliisi tutkimusta!