Lauantaina käytiin hallilla tekemässä hyppytekniikan set point harjoitusta ihka ensimmäisen kerran ja melko mukavasti se menikin. Esteitäkin oli kentällä siihen malliin, että kokeilin pitkästä aikaa Pojun rata ominaisuuksia ja löytyihän niitä. Meni hypytkin ihan rimojen kanssa, tosin vain 10 cm korkeuksilla. Kartturikin muisti välillä miten ohjataan...  sain todeta, että ajoitus unohtuu lihasmuistista todella äkkiä. Poju osaa loistavasti mennä puomin itsenäisesti ja hakea putkiin menoja jo vaikka mistä. Kepeillä moni muu jo olisi painunut mölleihin kisaamaan, mutta meille ei riitä, että ne menee "vispaamalla".Hiukkasen vetää haikeaksi aina kun pääsee tekemään tuollaisen super hyvän treenin. Nautitaan näistä nyt kuitenkin täysillä viimeiseen saakka.

Alkuviikosta käytiin nauttimassa ihanasta auringon paisteesta jäällä. Pojunkin uskalsin päästää irti kun oli kaverit mukana.

Eikä me olla mangusteja vaikka me ollaan kaksin....

Kuten herrasväen peräpeileistä näkee alkukevät look on saapunut. Poju sai kunnian olla ensimmäinen parturoitava ja lähtihän tuota karvaa vähäsen...

Kunhan tästä vielä vähän lämpenee laitetaan konetta peliin ja kevennetään kevät karvaan. Kesän tullen sitten taas kaikki pois, koirilla on niin paljon helpompaa olla ilman turhaa lämmikettä, varsinkin kun se näyttäisi uudistuvan talveksi.

Viime talvena Sintulle laitettiin loimi ja töppöset kun pakkanen laski -25 asteeseen. Pojulle, joka liikkuu reippaammin, laitoin loimen -30 asteessa ja töppöset lisättiin peliin -35 asteen pakkasilla.