Tiistaina käytiin pikaisesti agiliitämässä. Pirjo teki meille 13 esteen radan jota koetettiin saada jotenkin kahlattua parinakin versiona. Ensimmäinen ajatus treenin jälkeen oli lievä ketutus, mutta kun asiaa hieman sulattelin olin sitenkin kohtuullisen tyytyväinen vaikka suoritus sinänsä oli ala-arvoinen. Sillä ei olisi saanut esim. tasokoetta läpi...

Tyytyväinen olin siitä, että vauhdikkaat pätkät toimi aika hyvin. Ollaan sentään tehty viimeksi rataa juhannusviikolla, eli 2,5 kuukauden tauko takaa kyllä sen, että kartturi ei osaa ohjata eikä koira lukea kartturia. Alun kolme ensimmäistä hyppyä ei kiinnostaneet Pojua pätkääkään. Piti taas ottaa rimat pois ja tehdä pelkillä johteilla, että saatiin edes vähän vauhtia.

Radalla oli ensimmäisellä kierroksella pussi, jonka Poju suoritti mallikkaasti  Toisella kierroksella tilalle vaihdettiin verkkokepit ja herrapa osaa mennä ne vaikka kartturi ei sattuisi muistamaan esteen nimeä ja vaan osoittelee kädellä, että tuolle esteelle tarviis mennä.

Keinulla meillä on ongelmana esteen nimi... olen yrittänyt takoa päähäni, että se olisi kee mutta en vaan muista sitä tositilanteessa... siitä tulee kei ja Poju kuulee ei... täytyy jatkaa asian pähkäilyä kunnes ratkaisu löytyy.

Treenitaukoa jatketaan vaikka treeniä sinänsä tarvittaisiin. Koetetaan etsiä motivaatiota ja palataan asiaan hallikauden alettua.

 Iso kiitos Pirjolle radasta ja ohjeista! Harmi, että aina näet meidän menoa "kesäterässä"  Seuraavan kerran pyydän katsomaan kun (jos?) mennään oikealla tasolla.