Torstaina treenattiin takaakiertoa, vastakkaisen käden käyttöä, u - käännöstä ja edessä kääntöä. Ei siis ihme ettei meillä meinaa aika riittää

Poju meni loistavasti vaikka ohjaaja unohteli esteiden nimiä ja radat. Koira siis osaa kaiken tähän saakka oppimansa, meikäläisen täytyy treenata lisää. Keppejä ei otettu koska niissä oli aistittavissa viimeksi pientä kyllästymistä. Ensi viikolla on sitten "loppukoe" ja siirrytään itsenäiseen treenaamiseen. Pojun kanssa jatketaan keppien treenaamista kotinurkilla ja keskitytään heinäkuun ajan jumppaamiseen ja lenkkeilyyn. Poju jumppaa peitsaamisen vuoksi ja oman väsymystilan takia homma on nyt jäänyt vähemmälle. Se taas kostautuu heti peitsaamisen lisääntymisenä, joten jumppaan paneudumme nyt enemmän.

Eilen käytiin koko lauman vahvuudella neuvomassa Lennille "makkara" ruutua ja jäljen perusteita. (Kolmesta koirasta ainoastaan mummelia kiinnostaisi makkara, pojat ei nakkiin koske.) Aika pika kurssina tehtiin, sillä metsässä oli elukkaa niin ettei sekaan sovittu. Päätettiin sitten siirtyä tuulisemmalle pihanurmikolle ottamaan koiruuksista muutama kuva.

Olikos sulla siellä jotain syötävää...

Sintun uusi look on saanut ansaittua ihailua osakseen, tässä pari otosta...

Poju on näköjään täysin unohtanut kaikki näytelmiin liittyvät jutut...