Meidän ruokakunnan palveluskoirakin pääsi välillä kentälle. Liitämisestä ei rinsessan kohdalla voida puhua, sillä vauhtiin hänen ylhäisyyttään ei enää saa edes nakilla.

Teinks mä hyvin? Saanks mä nyt tästä jotain?? (huomaa varsinainen liitäjä odottamassa vuoroaan taka-alalla)

Pojun kanssa piti alunperin mennä tekemään verijälkeä, mutta treenikaveri Pipsalla on selässä jotain vikaa joka tuskin olisi korjaantunut riekkumisella ja juoksentelulla. Päätettiin sitten painua agility kentälle kun sääkin näytti kohtuullisen kuivalta.

Torstaina meiltä jäi jatkokurssin teenit väliin muiden puuhastelujen vuoksi, joten teimme oman treenimme nyt. Ohjelmassa oli haltuunotto ja puolivalssi, molempia on tehty ennenkin, joten pikaisesti vain muistelimme. Haltuunoton esteillä sai myös kokeiltua jaakotusta joten sitäkin tein pari kertaa, tosin en molemmin puolin. Lyhentää huomattavasti käännöstä, joten tämän soveltamista täytyy ehdottomasti harjoitella.

Lisäksi tehtiin keinua ja rinsessa oli siis otettu tätä varten mukaan... Poju ei voi jäädä huonommaksi

Poju näytti viime viikolla hoksaavan, että keinua voi painaa tassulla alas heti puolivälin jälkeen. Harjoittelinkin sen kanssa sitten pelkää alastuloa (avustaja piti keinua paikallaan) ja tassulla keinun painamista (paina käsky). Tänään ajattelin ottaa ensin keinun normaalisti nähdäkseni millä tasolla keinupelon kanssa mennään. Jo ensimmäisellä kerralla Poju tarjosi puolivälin jälkeen keinun alas painamista, joten hypättiin sitten harjoittelussa iso loikka eteenpäin. Keinun puolivälissä Poju on siis arkonut jonkin verran, mutta nyt paina käskyllä keskittyy vain saamaan keinun alas, tämän jälkeen mennään tule käskyllä hyvällä vauhdilla alastulo ja pois keinusta.

Tässä ensimmäinen kerta, vielä vähän pelottaa...

Toinen kerta ja se Pojulle vaikeampi puoli...paljon reippaampi tyyli. Tästä muuten huomaa, että Poitsu on vasuri, se painaa keinun alas aina vasemmalla jalalla.

Kepit jätimme tällä viikolla kokonaan huilaamaan, joten vauhdikkaampaa menoa tarjosi putki.