Oltiin aamupäivällä uudella hallilla ensimmäisissä treeneissä koko "tiimin" voimin. Pojulla paikan vaihto kävi aika jouhevasti, ei arkonut uutta paikkaa. Clintan kävi kerroksilla, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä paikan kanssa, halusipahan vaan mennä lujaa

Tutustumis treeniksi olikin sitten vauhti ympyrää. Poju ei suostu vieläkään hyppäämään, eli olkanivel vaivaa osittain edelleen. Pelkillä johteillä se mennee, tosin ehti jo kyllästyä vaikka kieputin sitä ympyrältä kahdeksikkoon, edessä kääntöön ja takana leikkaukseen. (Se tietty luki taas "rataa" ....kaikki kontakti esteet oli vielä paketissa ja sehän ei poitsua miellytä).

Keinu oli ainoa kontakti jota voitiin käyttää, siis lopuksi Poju melkein puolen vuoden tauon jälkeen sille. Ja viimein, kiitos Liisan vinkin ehkä löytyi sopiva este nimikin...jos nyt sitten jatkossa vaan muistan, että keinu on "ylös".  Pienen pientä aristelua oli, mutta se saaattoi johtua ohjaajan pienen pienestä jännityksestä esteen menon suhteen  (Pojuhan täräytteli lentokeinuja jossain vaiheessa ihan urakalla mikä ei rodun olkanivel mallille ole ollenkaan suotavaa)

Lopuksi otettiin kepit, ne menikin kerrassaan loistavasti! Kerta kummaltakin puolelta ja paketti oli siinä.