Blogissa on vietetty hiljaiseloa, osin siksi, että ei olla treenattu ja osin kartturin toimiessa välillä auto kartturina. Koirat lomalivat Kaavilla sillä aikaa kun emäntä tempaisi road tripin välillä Barcelona - Helsinki. (Helsinki - Kuopio meni sitten ihan "vaan" työmatkana.)

St. Tropez - Monaco välin maisemia...

Ja Dolomiitit... siellä meinasi tulla kylmä.

Tänään käytiin siis viimestä kertaa omien treenien merkeissä areenalla. Mummeli pääsi mukaan kun ajattelin, että otan noista vähän kuvia... mummeli vaan sattuu inhoamaan kameraa (ja tämän on periyttänyt hyvin jälkeläisille, niistä on mahdotonta saada poseerausta yhtäaikaa ellei tyydy takapäihin).

Molemmat sai tehdä vähän putkea, pussia, keinua ja puomia. Mummelikin meni puomin kerran vaikka onkin korkeanpaikankammoinen. Lopuksi tehtiin Pojun kanssa kuuden esteen radan pätkä jossa oli mukana kepit. Otettiin pätkä pariin kertaan ja toisella yrityksellä saatiin kepeille meno onnistumaan mukavasti. Hiukkasen harmittaa, että joudutaan lopettamaan mutta ehkä vielä joskus saan samanlaisella radanluku päällä varustetun ja lajiin sopivalla rakenteella olevan hurtan...

Kotiin tulessa olikin sitten ukkoskuuro ja näkymät sen mukaiset.

 

Puju siirtyy nyt siitten agility eläkkeelle. Jälkihihna on jo kaivettu esille ja ensimmäinen jälki tehdään viikon päästä mikäli sää sallii. Blogia päivitellään satunnaisesti sen mukaan mitä koiruuksien elämässä tapahtuu.

Toivotamme kaikille oikein lämmintä kesää!

 Kyllä mä käyn välillä moikkaamassa.